Fuelo


+40-371000354
00:00-24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

Румъния

обл. Brasov
Brasov, 500360
Calea București 101

Начини за плащане

В брой ПОС терминал DKV UTA

Други услуги

Магазин Ресторант Автомивка Битова газ

foursquare   google places 4.3

Гориво Цена
EVO 95 5,60 RON/л
Дизелово гориво EVO diesel 5,79 RON/л
Газ Пропан Бутан LPG 2,70 RON/л
Бензин А98 Tempo Plus 6,16 RON/л
EVO Diesel Plus 6,02 RON/л

цените са предоставени от потребител на Fuelo.net на 11.09.2019г. 20:37

Paul Hammas
Google Places© на 29.08.2018
оценка:

O benzinărie ok 💪

Agentia Imobiliara Oficial Matos Imobiliare
Google Places© на 18.08.2018
оценка:

Nu mai din benzinarile mol alimentez si sunt foarte multumit.

Rares Popeia
Google Places© на 19.07.2018
оценка:

Aproape de fiecare dată când în drumul spre oraș trec pe lângă aceasta locație și am nevoie de: carburant, aer în anvelope, o reîmprospătare cu cafea sau o spălare rapidă a mașinii, eu aleg să opresc aici. În afara de faptul ca periodic, tot de aici pot achiziționa bere Tuborg, mă mai încântă faptul ca benzinăria a fost de curând renovată și modificată ergonomic, astfel încât spațiile interioare sunt mult mai eficient utilizate. Pe lângă toate acestea, parcarea generoasă are tot timpul un loc pentru următorul client, indiferent cât de mare ar fi gradul de ocupare.

Andrei PAUL
Google Places© на 10.07.2018
оценка:

Una dintre cele mai triste benzinarii Mol din Brasov. A devenit parcare pentru o gramada de masini si autobuze care nu sunt doar in trecere. La casa e aproape mereu coada (aproape mereu se lucreaza pe una singura), iar angajatii se cearta intre ei, in loc sa zbarnaie pe case. Aproape mereu lipsesc galetile cu apa pentru parbrize (sau sunt goale, sau pline de noroi), iar stergatoarele sunt de proasta calitate si risti sa-ti zgarii masina cu ele. Desi a trecut printr-o renovare, vechile metehne sunt la fel. Pacat.

Andrei Gamulea
Google Places© на 31.05.2018
оценка:

Una dintre cele mai mari benzinarii Mol. Un numar mare de pompe si o suprafata generoasa. Sensul giratoriu de la intrare o face usor accesibila.

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.